• Δωματια Διονυσια
    Συκη Πηλιο
  • Δωματια Διονυσια
    ΟΜΟΡΦΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
  • Δωματια Διονυσια
    ΑΝΕΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Η Ελλάδα είναι χώρα με πολλά αξιοθέατα και πολλές προτάσεις διακοπών σε προορισμούς διαφορετικούς μεταξύ τους, αλλά με κύριο χαρακτηριστικό τους τη φυσική ομορφιά, τη φιλοξενία και τις σύγχρονες ανέσεις. Από τα νησιά μέχρι τις ορεινές περιοχές της, η Ελλάδα ξεδιπλώνει τις εικόνες της σε τοπία που εναλάσσονται και δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για αξέχαστες διακοπές.

Dionisia Apartments - Pelion Η χερσόνησος του Πηλίου, είναι από τις ομορφότερες γωνιές της Ελλάδας και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής όλο το χρόνο. Ανήκει στο νομό Μαγνησίας στη περιφέρεια Θεσσαλίας και συνδυάζει υπέροχα τη θάλασσα με το βουνό, προσφέροντας ευκαιρίες για αποδράσεις και απόλαυση στη φύση.

Σε όλο το Πήλιο, απλώνονται διάσπαρτα τα χωριά του, χαρίζοντας στα τοπία εικόνες γραφικότητας και ομορφιάς, με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική τους που συνυπάρχει αρμονικά με την Πηλιορείτικη φύση. Ένα από τα πιο όμορφα χωριά του Πηλίου είναι και η Συκή. Ένα ορεινό χωριό, χτισμένο σε υψόμετρο 290 μ. Με γραφική ατμόσφαιρα, ωραίο περιβάλλον και πολλές παροχές.

Η Συκή είναι ήσυχο χωριό και προσφέρεται ιδανικά ως βάση διαμονής καθώς έχει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα του Πηλίου και προσφέρει ταυτόχρονα ηρεμία και γαλήνη.

Στο όμορφο και γραφικό χωριό του Πηλίου τη Συκή, μόλις 150 μέτρα από την κεντρική πλατεία του χωριού, θα βρείτε τα “Ενοικιάζόμενα Δωμάτια Διονυσία”, όπου σε πανέμορφη τοποθεσία θα απολαύσετε ευχάριστη και άνετη διαμονή, με υπέροχη θέα που απλώνεται μέχρι τη θάλασσα. Τα δωμάτια μας αποτελούν ιδανική βάση διαμονής για αυτούς που αναζητούν ηρεμία και ξεκούραση αλλά και εύκολη πρόσβαση στις ομορφιές του Πηλίου.

Αν έχετε οποιαδήπορε απορία, ή επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή σας στα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Διονυσία, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεση σας για ότι χρειάζεστε και είναι χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε στους όμορφους χώρους μας.